AutoExpert recrutează noi Piloți de Teste Auto! Ai șansa să obții cel mai tare job

De Inna   |  26 Mai, 2023

Distribuie :

Cred că știi deja că la AutoExpert poți obține cel mai tare job din țară. Iată că acum ai o nouă șansă să aplici pentru postul de Pilot de Teste Auto, jobul fiind din nou disponibil. 

Jobul de Pilot de Teste Auto presupune că va trebui să conduci un automobil dotat cu sistem prototip, de tip AutoPilot. Nu, mașina nu va conduce singură! Tu o vei duce pe cele mai captivante trasee, iar mașina doar va înregistra datele necesare. 

Împreună cu o echipă, te vei deplasa în Europa, SUA, Japonia, dar și Coreea de Sud pentru o perioadă de 3 - 6 luni. Sună frumos, nu? Iar dacă vei fi impresionat, vei avea posibilitatea de a prelungi proiectul. Ce ține de cerințe, acestea sunt simple: 

  • cunoașterea limbii engleze la nivel conversațional
  • permis de conducere cat. B
  • acte valabile, prezența actelor românești reprezintă un avantaj!

Pentru acest job vei fi remunerat cu 1.300 euro lunar! Menționăm că nu vei fi nevoit să cheltui nimic în plus. Transportul și hotelul sunt achitate de către companie. De asemenea, îți oferim și un mic dejun, ca dimineața să fii plin cu puteri! 

De remarcat că la acest job pot aplica atât bărbații, cât și femeile. În ambele cazuri se va lucra în condiții egale și cu aceeași remunerare. 

Dacă te-am intrigat și vrei mai multe detalii, te rugăm să completezi formularul, sau să ne expediezi un CV la adresa electronică hr@globcom.md