2.000 de comenzi înregistrate deja pentru noul Jaguar F-Type

De AutoExpert   |  5 Noiembrie, 2012

Distribuie :

2.000 de comenzi înregistrate deja pentru noul Jaguar F-Type

Compania Jaguar a anunţat că noul F-Type a înregistrat deja 2.000 de comenzi, anunţ important pentru marca britanică deoarece aşteptările de vânzări pentru F-Type în anul 2013 sunt situate între 6.000 şi 7.000 de unităţi. Majoritatea comenzilor au venit de la clienţii din Europa, această piaţă fiind prima pe care a fost disponibil noul model al englezilor, iar piaţa din Statele Unite ale Americii este aşteptată să obţină şi ea un număr impresionant de comenzi.

Reprezentanţii Jaguar prezic că noul F-Type va înregistra până la 10.000 de unităţi pe an până în 2014. Adrian Hallmark, directorul global al mărcii Jaguar, spune că segmentul modelelor sport are un potenţial imens, iar succesul lui F-Type ar trebui să se resfrângă şi pe celelalte modele din gamă.

Gama F-Type va include două motoare V6 şi un motor V8. Toate propulsoarele sunt cuplate la transmisii automată cu opt trepte. În etapa iniţială, Jaguar F-Type va fi oferit exclusiv ca versiune cabriolet, apoi însă va fi lansată şi o versiune coupe.