Noul Mini Cooper se prezintă în primul teaser

De AutoExpert   |  4 Iulie, 2013

Distribuie :

Noul Mini Cooper se prezintă în primul teaser

Printre premierele Salonului Auto de la Frankfurt se face aşteptat şi noua generaţie Mini Cooper, anticipată deja de o serie de imagini spion, care se străduiesc să arate faţa viitorului model britanic.

Pentru a mai pondera nerăbdarea publicului, Mini a dat publicităţii un comunicat oficial, însoţit de o primă imagine a viitorului Cooper – o fotografie de tip spion, care surprinde automobilul sub o prelată, cu o parte frontală puternic camuflată.

Referitor la imaginile spion apărute recent în internet, britanicii spun că fotografia nu reflectă aspectul atrăgător al maşinii, pentru că lentilele aparatului foto au efectul devastator de a distruge şi distorsiona negativ toate suprafeţele, unghiurile şi liniile.

Tot în acelaşi comunicat se arată că: „Membrii familiei regale, actorii, fotbaliştii şi fotomodelele sunt obişnuiţi să fie surprinşi în situaţii compromiţătoare. Mini este acum cea mai nouă victimă. Fără să ştie nici măcar o clipă şi fără machiaj, cel mai mic membru Mini a fost surprins de fotografi într-un moment privat”.

La final, Mini promite că noua generaţie va putea fi văzută în curând, şi că va avea un design evoluţionar, încercând să păstreze identitatea şi tradiţia mărcii britanice.