Lamborghini Veneno este aşteptat în versiunea Roadster

De AutoExpert   |  29 Iulie, 2013

Distribuie :

Lamborghini Veneno este aşteptat în versiunea Roadster

"Veneno Roadster se află acum doar la nivel de proiect şi randări, dar, în următoarele luni, există mai multe şanse ca Lamborghini să prezinte publicului larg şi versiunea reală a unuia dintre cele mai exclusiviste Roadstere din lume."

Lamborghini Veneno a fost una dintre atracţiile Salonului Auto de la Geneva din acest an, iar faptul că toate cele trei exemplare au fost vândute, în ciuda preţului nu foarte mic, nu face altceva decât să adeverească acest fapt. Acum, surse apropiate de marca italiană spun că Lamborghini se gândeşte serios să producă şi o versiune Roadster a supercarului Veneno.

O serie de clienţi Lamborghini au fost întrebaţi de diverşi dealeri ai mărcii italiene dacă sunt interesaţi în a achiziţiona un Veneno Roadster. De data aceasta, Lamborghini va construi nouă exemplare ale acestui supercar exclusivist, spun aceleaşi surse. În ceea ce priveşte preţul de achiziţie, putem doar specula. Fiecare dintre cele trei exempalre Veneno Coupe s-a vândut pentru trei milioane de euro, ceea ce înseamnă că Roadsterul ar putea costa chiar mai mult de atât.

"Lamborghini Veneno Coupe foloseşte un motor V12 de 6.5 litri ce dezvoltă 750 CP. Acest propulsor permite supercarului să accelereze de la 0 la 100 km/oră în 2.8 secunde, iar viteza de top este de 355 km/oră."