Mini renunţă la modelele Coupe şi Roadster în favoarea unui sportcar

De AutoExpert   |  5 August, 2013

Distribuie :

Mini renunţă la modelele Coupe şi Roadster în favoarea unui sportcar

Modelel Mini Coupe şi Roadster, apărute pe piaţă în 2010, respectiv 2012, par să fi eşuat. Cele mai recente informaţii, apărute în Germania, spun că, odată cu lansarea noii generaţii Mini – anunţată de conceptul Mini Vision – cele două modele ale mărcii vor dispărea din portofoliu, oferindu-i locul unui model cu adevărat sportiv.

Conform speculaţiilor disponibile la moment, versiunile Cooper S şi John Cooper Works (JCW) ale noului model sport vor primi motorul TwinPower de 2.0 litri existent deja în gama BMW, ceea ce va însemna că vom vorbi de o maşină specială atât din punctul de vedere al designului, cât şi din cel al ofertei tehnice.

Cât despre ceea ce ţine de design, noul model sportiv marca Mini va fi disponibil cu hardtop, dar şi cu acoperiş din pânză, urmând să fie lansat pe piaţă în 2015-2016.

Recomandate:

Mustang are un pachet vizual nou, cu ocazia celor 60 ani de la debut - Photo
Noutăți
Mustang are un pachet vizual nou, cu ocazia celor 60 ani de la debut

Constructorul american de automobile a publicat câteva imagini sugestivă, în care dezvăluie noul pachet vizual pregătit pentru Ford Mustang. Astfel, americanii celebrează cei 60 de ani de

Inna
Lamborghini își schimbă identitatea! A fost modificat și logo-ul - Photo
Noutăți
Lamborghini își schimbă identitatea! A fost modificat și logo-ul

Constructorul italian de automobile a prezentat noua sa identitate de marcă. În acest context, viitoarele modele vor primi un logo revizuit. Logo-ul de fapt nu a fost revizuit substanți

Inna