BMW şi-a transformat X5-ul într-un hybrid Concept5 eDrive

De AutoExpert   |  21 August, 2013

Distribuie :

BMW şi-a transformat X5-ul într-un hybrid Concept5 eDrive

BMW Concept5 eDrive reprezintă versiunea hybridă plug-in a noului X5, debutul căreia va avea loc la Salonul Auto de la Frankfurt. Conceptul va împărţi secţiunea dedicată din standul BMW cu i3 şi i8, primele modele electrice de serie ale constructorului bavarez.

Sistemul hybrid al noului concept BMW este format dintr-un motor twin-turbo cu patru cilindri în linie, asistat de un motor electric de 95 CP şi de un set de acumulatori Litiu-Ion. Bavarezii informează că, atunci când ambele motoare funcţionează, sistemul hybrid asigură şi tracţiunea integrală, ceea ce ar însemna că respectivul hybrid este bazat pe o versiune sDrive a noului X5.

Autonomia în modul 100% electric este de 30 de kilometri, X5-ul fiind teoretic capabil să atingă viteza de 120 km/h în timp ce rulează în modul cu zero emisii de CO2. Impresionează la noul concept bazat pe X5 consumul mediu declarat, care este de 3.8 litri la sută.

Comparativ cu un BMW X5 standard, Concept5 eDrive a primit un set de jante din aliaj cu un design special, un set de bare longitudinale pe plafon şi un set de dungi de culoare albastră, montate pe anumite elemente de caroserie.

Pentru moment, versiunea de serie a acestui model nu a fost confirmată.

Recomandate:

În atenția șoferilor! Pe str. Uzinelor este suspendat traficul rutier! Au loc filmări - Photo
Sociale
În atenția șoferilor! Pe str. Uzinelor este suspendat traficul rutier! Au loc filmări

Din cauza filmărilor unui lungmetraj pe străzile Chișinăului, astăzi, 29 aprilie, în intervalul 07:00 – 13:00, va fi sistat traficul rutier pe strada Uzinelor (drumul necropola) în p

Inna