Abonament sau sticle cu apă caldă? Cum Dacia a înlocuit scaunele încălzite și a economisit banii clienților

De Inna   |  26 Ianuarie, 2023

Distribuie :

"Heated Seat Saviours" este o nouă "dotare", pe care Dacia o introduce pe piața din Marea Britanie. Dacă pe scurt, acesta reprezintă un recipient cu apă caldă, pe care producătorul îl oferă gratuit pentru clienții care nu-și doresc să achite suplimentar pentru deblocarea funcției de scaune încălzite. 

În ultima vreme, mai mulți producători auto își taxează clienții prin impunerea unor abonamente în scopul deblocării anumitor funcții suplimentare, de exemplu scaune încălzite sau diverse sisteme de asistență cu care mașina vine echipată încă de la început. 

Dacia este primul producător care a găsit o alternativă, dacă o putem numi așa, de a economisi banii clienților. Astfel, producătorul român oferă gratuit o sticlă cu apă caldă. Acțiunea este răspândită doar în Marea Britanie. De Heated Seat Saviours pot beneficia clienții care refuză de la deblocarea scaunelor încălzite. Apropo, această dotare este standard pe nivelurile de echipare de top ale modelelor Sandero Stepway, Duster și Jogger.

Prin urmare, britanicii își pot ridica recipientul de la reprezentanțele Dacia din Manchester, Swansea și Londra (Staples Corner) în intervalul 1-2 februarie. Iar după citirea instrucțiunilor, clienții pot umple sticla cu apă caldă și să o așeze pe scaun.