Accident în lanț pe strada Mihai Viteazul. În impact a fost implicată și o mașină a POLIȚIEI!

De Pavel   |  6 Decembrie, 2019

Distribuie :

Un accident în lanț a fost înregistrat în această dimineață, pe strada Mihai Viteazul intersecție cu stradela Sfântul Andrei. Această porțiune este bine cunoscută ca una cu risc mare de accident, însă șoferii continuă să-și accidenteze vehiculele din cauza neacordării de prioritare.

Ofițerul de presă al Poliție Capitalei, Natalia Stati, a declarat că, de fapt, în accident au fost implicate patru unități de transport, inclusiv Duster-ul Poliției. 

Despre accident poliția a fost sesizată în jurul orei 09:15, iar la fața locului s-a deplasat un echipaj al Secției Documentare a Accidentelor Rutiere pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Preliminar, în urma impactului, nu au fost înregistrate persoane traumatizate, ci doar au fost avariate patru automobile, printre care un Mercedes, o Toyota, un Hyundai, dar și Duster-ul poliției care se afla într-o misiune de serviciu cu girofarul și semnalizator sonor pornit”, ne-a spus Stati.

Premiliminar vinovat de producerea accidentului se face șoferul Mercedesului. Stati a ținut să menționeze că acesta a făcut o manevră de întoarcere fără a se asigura când a lovit mașina de poliție, iar aceasta a fost proiectată în celelalte automobile care staționau la semafor. Șoferul riscă să se aleagă cu o amendă în mărime de 1500 de lei și 6 puncte de penalizare.

În rezultatul impactului, toate cele trei automobile au rămas să zacă pe carosabil, iar în zonă s-au format ambuteiaje.

Foto: Facebook// Nicolae Creţu