Accident între un Rolls-Royce Ghost și un Lamborghini Urus. Vinovatul a fugit, dar și-a uitat actele în mașină

De Sergiu   |  14 Octombrie, 2020

Distribuie :

Localitatea Walsall din apropierea orașului Birmingham, Regatul Unit a fost ieri, 13 octombrie scena unui accident de lux. Incidentul straniu a atras atenția trecătorilor, ce-au alertat imediat poliția. Aceștia din urmă au răspuns prompt la chemare, dar vinovatul se făcuse deja nevăzut.

Șoferul unui Rolls-Royce Ghost, care preliminar se crede că a fost închiriat s-a izbit într-un Lamborghini Urus. Vinovat de producerea incidentului se consideră conducătorul limuzinei de lux ce a fugit de la fața locului, dar a lăsat în automobil mai multe acte, ce vor facilita cu siguranță identificarea acestuia de către poliție.

Oamenii legii au fost cei care au adus în atenția lumii întregi incidentul într-o postare pe Twitter în care fugarul e ironizat:

„Ei bine ... acesta este un accident scump. Ne întrebăm dacă a fost costul sau un alt motiv pentru care șoferul din Rolls-Royce a părăsit scena. Oricum, avem fotografia lui și îl vom întreba foarte curând. Șoferul nu a adaptat stilul de condus la condițiile de drum și, evident, nu poate mânui o mașină ca aceasta." menționează poliția din comitatul West Midlands.

Unii internauți s-au dat totuși cu părerea că ar fi vorba de o fraudă în asigurări, deoarece, susțin aceștia, e foarte improbabil ca aceste automobile scumpe să se fi întâlnit întâmplător.