Aceste Mercedes-uri pregătite pentru piața din Japonia nu vor mai primi o a doua viață, însă vor fi sacrificate pentru o cauză nobilă

De Pavel   |  31 Octombrie, 2020

Distribuie :

Producătorii canalului de Youtube, Privet Tachka, au pregătit un material video care nu va putea lăsa indiferenți fanii brandului Mercedes. Rușii au filmat câteva exemplare ale modelului S-Class W220, care au fost aduse din Japonia pentru a fi sacrificate.

Ei bine, vor fi sacrificate pentru o cauză nobilă. Acestea nu și-au mai găsit stăpâni iubitori în Țara Soarelui Răsare de asta au fost tăiate și transportate de cele mai multe ori în Vladivostok, acolo unde vor fi vândute pe piese fanilor înrăiți a caroseriei W220, care vor să-și îmbunătățească exemplarele cu diverse opțiuni mega rare.

Printre exemplarele care apar în cadru observăm unele într-adevăr la mare căutare. De exemplu, două unități tunate de celebrul atelier Lorinser, care se prezintă cu un kit aerodinamic special, alcătuit din bare de protecție modificate, o grilă deosebită, eleron, eșapament și un set de jante cu design unic.

Printre acestea, prinde praf și își trezește jale un W220 Brabus, echipat cu o unitate V8 de 5.8 litri volum și o mulțime de opțiuni exclusive, care în prezent costă o avere.

Toate aceste masini sunt aduse la piese. Pentru a importa un asemenea exemplar în mod legal și pentru a evita taxele vamale gigantice, atunci când mașinile sunt în container pe navă, se îndepărtează geamul din spate, după care caroseria este tăiată de la nivelul montanților. Ulterior, ambele jumătăți sunt fixate cu ajutorul unor prinderi speciale, iar geamul este lipit cu bandă adezivă.