Atenție șoferi! Trafic blocat pe ambele sensuri la punctele de trecere a frontierei

De Pavel   |  23 August, 2019

Distribuie :

Poliția de Frontieră, anunță că la ora actuală în trei puncte de trecere se semnalează trafic intensiv!

În această dimineață, de la ora 05:30 au început să crească timpii de așteptare în punctul de trecere comun Palanca și să se majoreze numărul de mașini, peste 70 de autovehicule. Către ora 07:40 numărul de mijloace de transport după barieră a fost redus la 30 de autovehicule.

În aceste condiții, cele patru autorități de frontieră și vamale din R.Moldova și Ucraina au dispus toate măsurile necesare pentru fluidizarea traficului, printre care deschiderea spre circulație a tuturor pistelor de control, inclusiv o parte din flux a fost direcționat pe câteva benzi de pe sensul de intrare în țară. Estimativ acest trafic intensiv se va menține cel mult o oră.

Totodată, pe traseul tranzit ce leagă cele două puncte de trecere Tudora și Starokazacie s-a format o coloană de mașini, care sunt în așteptare la intrarea în Ucraina. Rândul format se finisează pe teritoriul R. Moldova, după barieră fiind circa 50 de mașini.

Astfel, Poliția de Frontieră recomandă călătorilor să aleagă din start, pentru ieșirea din țară, punctul de trecere comun Palanca.