Au ”îmbrăcat” vechiul Dodge Charger peste un Challenger SRT Hellcat, iar acum se vinde pentru 500.000$

De Redactor AE   |  4 Ianuarie, 2021

Distribuie :

Amatorii de muscle car vor avea o ocazie unică de a procura unul dintre cele mai îndrăgite modele de la Dodge, Chager-ul din 1969 realizat într-un stil aparte: vechi pe exterior și absolut nou la interior! Restomod-ul va fi scos la licitație, dar suma nu e deloc mică. 

Cel puțin 500.000 de dolari speră să încaseze vânzătorul pentru acest Dodge Charger unic în felul său. Echipa Cleveland Power and Performance a debutat cu mașina la show-ul de la SEMA în 2018 și a impresionat publicul prin faptul că sub panourile de caroserie, găsești un Dodge mai nou, Challenger SRT Hellcat, iar asta îți aduce practic toată multimedia și confortul zilelor noastre, într-o mașină veche de mai bine de 50 de ani. 

Sub capotă motorul de 6.2 litri și 707 cai putere a fost modificat pentru un total de 890 cai putere!!! Și toată nebunia asta vine la roțile punții spate care apropo, sunt așezate pe o suspensie modernă, cu brațe independente. Iar transmisia, un ZF 8HP90 se face răspunzătoare pentru felul în care cuplul maxim va distruge anvelopele. 

Bine că interiorul are și un roll cage, altfel orice accelerație în curbă ar fi fost prea periculoasă pentru pasagerii săi. 

x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x

Carscoops.com