Audi A2 poze reale

De AutoExpert   |  7 Septembrie, 2011

Distribuie :

Audi A2 Concept – primele imagini reale

Audi A2 are proporţii de semi-monovolum, părând, practic, un Audi A1 multmai voluminos, gândit nu pentru individualişti, ci pentru familişti. Ca proporţii, Audi A2 este un rival direct pentru BMW i3, însă, la nivel stilistic, A2 pune accentul pe simplitate şi pragmatism, în timp ce i3 arată mult maifuturistic.

Partea frontală beneficiază de o puternică imagine de marcă, există mai multe elemente de identificare: farurile cu o formă puţin stilizată faţă de cele de la Audi A1, precum şi grila pentagonală, prelungită până în partea inferioară a spoilerului şi pe care tronează sigla cu cele patru cercuri întrepătrunse.

Spatele lui Audi A2 Concept este foarte pragmatic conceput, cu forme simple şi deja cunoscute de la alte modele Audi. Ca aspect general, Audi A2 pare să prefigureze destul de fidel viitorul model de serie.

Interiorul lui Audi A2 continuă ideea de simplitate şi pragmatism, dar reuşeşte să respire şi gadget-mania,instrumentarul de bord condensat, volanul interesant desenat şi micul display central făcându-te să înţelegi că maşina beneficiază de o tehnologie sofisticată, în ciuda aspectului simplu al habitaclului, ba chiar uşor Spartan.

În curând, însă, cu ocazia salonului auto german, vom avea parte de toate imaginile şi detaliile oficiale ale noului concept Audi A2.