Audi RS Q8 în ediție limitată de la Manhart cu 900 de cai putere!

De Redactor AE   |  5 Mai, 2020

Distribuie :

Dacă există vreun SUV capabil să se dueleze cu cel mai fioros Lamborghini Urus, atunci doar Audi RS Q8 poate fi. Iar dacă vorbim de companii de tuning care să scoată maximul din motoare, atunci destinația finală e Manhart Performance.

Și când cele două nume, Audi RS Q8 și Manhart Performance își dau întâlnire într-un atelier specializat, rezultatul poate fi doar unul și e de-a dreptul fenomenal: Manhart RQ 900! Cel mai performant crossover de la Audi este acum și mai excentrig și mai extravagant! Iar despre ce vorbesc cifrele din noul nume de botez, este foarte ușor să îți dai seama.

Motorul V8 de 4.0 litri, twin-turbo, a fost modificat să livreze 900 PS și 1080 Nm de cuplu motor, ceea ce înseamnă un adaos de minim 300 PS peste ce oferă producătorul din Ingolstadt. Aici desigur că nu s-a operat doar pe inima Coupe-ului, dar și la nivel de evacuare, transmisie, suspensie, frâne, tot ce vrei numai să poți stăpâni uraganul gata să se dezlănțuie la cea mai fină atingere a acceleratorului.

Jantele concave de 23 de inch, garda la sol micșorată cu 30 mm, și bodykitul de carbon își au la fel un rol aparte. Pe lângă faptul că schimbă radical aspectul mașinii, adaugă un plus de manevrabilitate și stabilitate la viteze înalte, ca să nu mai zic de coeficientul aerodinamic.

Și desigur, că cireașa de pe tort este interiorul revizuit, cu tapițerie din piele, cusuturi contrastante și inserții aurii sau roșii, la alegerea clientului. Iar clienți vor fi doar 10.

Asta pentru că Manhart RQ 900 este disponibil într-o ediție limitată și costă 280.000 de euro!