Bentley și Breitling au dezvoltat un ceas din aur roz care se va vinde la preț de Audi A7!

De Pavel   |  7 Aprilie, 2021

Distribuie :

Compania Bentley în colaborare cu producătorul elvețian de ceasuri Breitling au dezvoltat ceasul exclusiv  numit Premier B21 Chronograph Tourbillon 42 Bentley Limited Edition. Acesta va fi produs într-un număr limitat de numai 25 de bucăți, fiecare comercializându-se cu un cost de 49.000 de euro. Cu același preț ați putea achiziționa de exemplu, un Audi A7 Sportback nou!

Cei de la Bentley descriu noul produs drept o interpretare modernă a cronografului clasic Breitling Premier, produs în anii '40 ai secolului trecut. Ceasul a fost proiectat de Willie Breitling, nepotul fondatorului mărcii, cunoscut pentru pasiunea sa față de modelele Bentley.

Carcasa ceasului cu diametrul de 42 milimetri este realizată din aur roz de 18 karate, pe partea dreaptă sunt situate butoanele dreptunghiulare de gestionare a mecanismului, cureaua este confecționată din piele maro de aligator cu un luciu auriu, iar pendul de aur de 22 de karate este vizibil sub capacul din spate din safir.

O altă caracteristică unică al ceasului este Breitling tourbillon, vizibil în spatele cadranului realizat în legendara culoare de smarald închis British Racing Green. Mecanismul Breitling Manufacture Calibre B21, care pune în mișcare ceasul, oferă o rezervă de energie de 55 de ore, fiind rezistent la apă la adâncimi de până la 100 de metri.