Bloggerul rus Ilya Varlamov a fost amendat de polițiștii din Soroca, pentru un semn inexistent!

De Pavel   |  10 Iunie, 2021

Distribuie :

Bloggerul rus, Ilya Varlamov se află în prezent în Moldova, țara care după spusele acestuia este una dintre preferatele sale, chiar dacă deseori o critică. Din păcate, acesta s-a ciocnit cu o experiență nu tocmai plăcută la Soroca, acolo unde a fost amendat de ofițerii INSP pentru un semn de circulație care nici măcar nu era instalat!

Da, ați citit bine, oamenii legii i-au întocmit un proces verbal pentru faptul că cică bloggerul, a intrat într-o zonă cu acces interzis și ar fi săvârșit o manevră de întoarcere, chiar dacă nici măcar nu există un semn de circulație care interzice acest lucru. La pretențiile lui Varlamov, care spune că a efectuat manevra în zona unde nu există un semn de interzicere și unde banda delimitatoare a carosabilului era întreruptă, ofițerii i-au spus că indiferent de semne de circulație, în acea zonă nu avea dreptul să vireze.

Într-un final rusul s-a ales cu o amendă de 750 lei, fără să îi fie explicat într-un mod clar de ce se face vinovat. Probabil, polițiștii noștri s-au deprins cu carosabilul fără marcaj și străzile fără semne, unde șoferii merg intuitiv sau după cum se deplasează mulțimea, amendând pe toți care încearcă să conducă după semnele de circulație instalate, sau lipsa lor.

Menționăm că Ilya Varlamov este unul dintre cei mai celebri bloggeri ruși cu milioane de urmăritori pe rețelele de socializare.