BMW va readuce în ofertă un M5 Touring, care ar putea fi echipat cu un sistem de propulsie PHEV cu motor V8

De Pavel   |  28 Iunie, 2022

Distribuie :

Cele mai recente zvonuri apărute în industrie spun că BMW ar putea readuce în ofertă modelul M5 Touring. Break-ul de performanță ar urma să debuteze în 2025 și să devină un model PHEV.

Recent, BMW a lansta mult așteptatul, primul în istoria sa M3 Touring! Acum, bavarezii se pare că ar vrea să mia scoată un break, un M5 Touring, care ar vrea să concureze cu celebrele Mercedes-AMG E63 și Audi RS6 Avant.

În această ordine de idei, BMW M5 Touring ar putea reveni în ofertă după o pauză de 15 ani! Dat fiind faptul că ultimul break de performanță, cel în caroseria E61, a debutat în 2007 și s-a retras de pe piață în 2010.

Potrivit unor surse apropiate companiei, viitorul M5 Touring ar putea prelua sistemul de propulsie plug-in hybrid de la viitorul XM, care are la bază un V8 Twin-turbo de 4.4 litri volum.

În ceea ce privește perfomanțele, am putea vorbi despre circa 750 CP și 1.000 Nm cuplu, gestionată de o transmisie automată și transmise către roți prin intermediul unui sistem de tracțiune integrală.