Brabus s-a apucat și de alte mașini pe lângă Mercedes! Vezi pachetul de tuning pregătit pentru Porsche Taycan

De Pavel   |  23 Mai, 2022

Distribuie :

Atelierul german de tuning Brabus, devenit celebru pentru tuningul modelelor Mercedes-Benz, în 2022 a decis să-și extindă gama de servicii și să se ocupe și de alte branduri auto. Cel mai recent exemplu este Porsche.

Mai exact, vorbim despre modelul electric Taycan, care este primul din gama Porsche ce primește un pachet de tuning pregătit de Brabus. Totodată, acesta este al doilea EV tunat de specialiștii atelierului, primul fiind Tesla Model S. Cu toate acestea, formula de îmbunătățiri pentru ambele modele s-a dovedit a fi similară.

x
x
x
x

 

Cu ajutorul scanării 3D a caroseriei, tunerii au pregătit propriul body kit aerodinamic. Elementele din fibră de carbon se regăsesc la nivelul prizelor de aer standard, iar elementele suplimentare implică un splitter în bara față, praguri, un difuzor generos la posterior și un eleron elegant la posterior.

Brabus declară că noile elemente nu doar că arată stilat, dar au și beneficii practice. Se anunță o îmbunătățire a fluxului de aer către frâne și radiatoarele care răcesc sistemul de propulsie electric. Din punct de vedere tehnic, nu există modificări, cu excepția reconfigurării suspensiei pneumatice adaptive pentru a reduce garda la sol cu 20 de milimetri.

x
x
x
x

 

Suspensia este setată să funcționeze cu noile jante de 22 inch Brabus Monoblock Z Platinum Edition. În ceea ce privește interiorul, Brabus oferă praguri de ușă din carbon cu iluminare încorporată, pedalier din aluminiu, panouri decorative din fibră de carbon, precum și o retapițare completă a salonului cu piele și alcantara.

Pentru mașina de prezentare, studioul a ales o combinație de culori negru și verde aprins, însă clientul poate alege din multe alte combinații de culori pregătite de Brabus. Pachetul de tuning poate fi comandat de proprietarii Porsche Taycan în versiunile cu două motoare: Turbo și Turbo S.

x
x
x
x
x
x
x
x
x
x