Bugatti Centodieci se apropie cu pași rapizi de linia de asamblare, după ce a trecut deja 2 testări importante!

De Inna   |  15 Octombrie, 2021

Distribuie :

După ce constructorul francez de automobile a prezentat ediția limitată din 10 mașini a modelului Centodieci, clienții nu au reușit să aștepte prea mult și au cumpărat toate exemplarele existente. Până să ajungă, însă, la viitorii proprietari, Bugatti Centodieci trebuie să treacă prin mai multe faze de testare.

La începutul lunii septembrie, automobilele erau testate în tunelul aerodinamic. Acum însă, producătorii înregistrează a doua fază trecută cu brio, unde mașinile erau testate la temperaturi înalte. Pentru asta, o echipă de 27 de ingineri a călătorit în SUA, alături de hypercar-ul francez, trei exemplare Chiron Pur Sport și patru Chiron Super Sport.

Totul a început în California, iar după un parcurs de 800 km, testarea a luat sfârșit într-o zonă de deșert din Arizona. Pe traseu, mașinile au experimentat traficul bară la bară și au îndurat temperaturi constante de circa 45 de grade Celsius.

Prin trecerea treptată a tuturor testelor necesare, Centodieci se apropie tot mai rapid de linia de asamblare. Urmează ca prototipul să fie testat la viteze extreme și mai trebuie să treacă de testul de anduranță în care va trebui să acopere nu mai puțin de 30.000 de kilometri.