Cel mai bine vândut Lexus, modelul RX se prezintă cu o nouă generație!

De Redactor AE   |  23 Martie, 2015

Distribuie :

Salonul Auto de la New York în curând își va deschide ușile pentru public și se pare că vom avea parte de multe surprize, una din ele fiind noua generație a modelului RX de la Lexus.

Noul Lexus RX se lansează la New York. Niponii au ținut să prezinte noul model anume în SUA, și asta pentru că piața americană este foarte importantă pentru ei, unde au înregistrat cele mai mari vânzări! Prima generație a acestui model a apărut acum 17 ani, iar odată cu ea și clasa suv-urilor premium. Cel puțin așa declară niponii. Cert este un lucru, primul model a reușit să bulverseze industria auto mondială impunând noi standarde în clasa suvurilor. Debutul oficial este programat pentru 1 aprilie, ora 09.10 ( ora New York), dar să nu credeți că este o glumă, pentru americani nu există ziua umorului.

Amintim că actuala generație este prezentă pe piață de 6 ani iar japonezii au hotărât că este timpul să lanseze o nouă generație. Alte informații privind noul model încă nu au fost comunicate, ele urmând a fi anunțate după lansarea oficială în cadrul Salonului Auto de la New York.