Cel mai prost tunat Mercedes-Benz E-Class C124 își caută noul stăpân!

De Pavel   |  20 Aprilie, 2021

Distribuie :

Pe un site ucrainean specializat în vânzări de mașini a fost scos la vânzare un Mercedes-Benz E-Class în caroseria C124 produs în 1994. Coupe-ul a suferit numeroase modificări aplicate de tuneri, astfel că legendarul model nemțesc abia mai poate fi recunoscut.

Mașina s-a ales cu blocuri optice modificate, stopuri after market, bare de protecție cu un design greu de înțeles, o nouă grilă a radiatorului și o ușă a portbagajului remodelată. În același timp, caroseria a fost revopsită în alb și negru.

Tuningul de prost gust continuă la interior. Salonul a fost tapițat cu piele albă și gri, pe volan a fost brodată cu ață roșie litera R, care se mai întâlnește pe fețele ușilor și pe planșa de bord. Tot aici menționăm prezența unui sistem multimedia care plusează un display deasupra gurilor de ventilare centrale.

Sub capotă a fost păstrat benzinarul cu șase cilindri în linie de 3.2 litri volum, care dezvoltă 225 CP, randament gestionat de o transmisie automată. Pentru o economie de carburant, propulsorul a fost dotat cu un sistem GPL. 

În acest moment parcursul vehiculului este de 187.000 de kilometri și potrivit vânzătorului, mașina se află într-o stare perfectă fără a necesita careva investiții. Prețul pentru unul dintre cele mai urâte exemplare C124 este de 10.000 de dolari.

x
x
x
x