Cel mai rapid Lamborghini Huracan din Ucraina, are peste 1000 de cai putere și două turbine imense (VIDEO)

De Redactor AE   |  15 Mai, 2020

Distribuie :

Nici o criză, nici un virus și nici o interdicție nu poate sta în calea unui adevărat pasionat de mașini, curse și cai putere. Andrei Kravcenko, proprietarul celui mai puternic Huracan din Ucraina vă poate confirma asta.

Pentru cei familiarizați cu lumea tuningului, nu este o noutate conversia unui Lamborghini Huracan, de la atmo la turbo, or cu alte cuvinte, echiparea motorului V10 aspirat natural, cu două turbosuflante. Ateliere de tuning din toată lumea deja s-au specializat în astfel de modificări, însă nu toți își pot permite, din punct de vedere financiar, o astfel de modificare.

Un astfel de kit, de la ETS, costă circa 25.000 de dolari, pe site-ul oficial extremeturbosystems.com. Probabil astfel se explică de ce, în Ucraina, abia acum a apărut primul Huracan Twin-Turbo.

Proaspăt instalate, turbinele Precision dezvoltă o presiune de numai 0.38 bar, însă deja au ridicat puterea motorului de 5.2 litri volum, la circa 800 de cai putere. Și știți ce e cel mai fascinant? Kit-ul de performanță se instalează pe motorul de fabrică!

Și asta este doar începutul, așa cum cele două turbine, sunt capabile să dezvolte până la 1.800 de cai putere. Cum se comportă, cum sună și cum accelerează sportiva, vedeți în materialul video de mai jos.

https://youtu.be/1Wc0vfa6Ebs