Cel mai urât Ford Mustang se vinde pentru aproximativ 6.000 de dolari. Eşti gata să plăteşti pentru maşina asta?

De Pavel   |  5 Ianuarie, 2018

Distribuie :

Recent, pe site-ul de vânzări Craigslist, a fost postat un anunţ în care apare probabil cel mai urât Mustang din lume. Modelul este tunat cu piese împrumutate de la alte maşini şi este vândut contra sumei de 5.995 dolari SUA.

Vehiculul, este construit la baza unui Ford Mustang cu anul de producere 2007. Caroseria acestuia a fost regândită şi modificată manual, panourile noi fiind din oţel şi nu din plastic cum se practică de obicei, blocurile optice din faţă au fost preluate de la un Lotus Elise produs în anul 2008, iar cele din spate împrumutate de la un Cadillac din anul 1989.

Mustang-ul care a păstrat tracţiunea spate, ascunde sub capotă un propulsor V6 înzestrat cu compresor Vortech V3 şi cuplat la o cutie automată.

Proprietarul automobilului a mai avut o încercare de a vinde această capodoperă în schimbul sumei de 32.500 de dolari, însă fără succes. Acum după 11 ani de exploatare şi 60.000 km parcurşi preţul a scăzut considerabil însă designul neobişnuit ne face să credem că Mustang-ul încă mult timp îşi va căuta noul stăpân.