Charles Morgan este retras de la conducerea companiei Morgan

De AutoExpert   |  13 Martie, 2013

Distribuie :

Charles Morgan este retras de la conducerea companiei Morgan

Spre deosebire de cazul lui Henrik Fisker, Charles Morgan va părăsi conducerea companiei în urma unei decizii a consiliului de administraţie şi a reprezentanţilor acţionarilor. Însă, Charles Morgan va rămâne imaginea Morgan în lume şi va avea un rol de promovare a produselor realizate de compania britanică. Conducerea mărcii Morgan va trece astfel către Steve Morris, actualul director de operaţiuni de la Morgan.

"Mutarea îi va da lui Charles ocazia să-şi îndeplinească sarcinile la nivel naţional, iar promovarea lui Steve părea un pas natural. Charles va putea să promoveze marca Morgan în întreaga lume şi va avea ocazia să participe la mai multe evenimente în rolul de imagine a mărcii fondate de bunicul său", a declarat purtătorul de cuvânt al mărcii britanice.

Charles Morgan lucrează la compania fondată de Henry Frederick Stanley Morgan încă din 1985. După decesul fondatorului, în 1959, conducerea companiei a fost preluată de fiul său, Peter Morgan. Acesta a condus marca Morgan până în 1999, când a împlinit 80 de ani, după care i-a predat ştafeta fiului său, Charles.