Cu ocazia aniversării a 75 de ani, Porsche va prezenta un nou concept!

De Inna   |  31 Mai, 2023

Distribuie :

Constructorul german de automobile celebrează în acest an 75 de ani de la fondare. Cu această ocazie, va fi prezentat un concept care anunță un viitor model al mărcii. 

Pe 8 iunie 1948, a avut loc marele eveniment de lansare, cu ocazia căruia Porsche a dezvăluit întregii lumi modelul 356 No.1 Roadster. Acesta a primit și aprobarea oficială de a fi produs în serie. 

Pentru a remarca evenimentul într-un mod solemn, constructorul de la Zuffenhausen pregătește ceva special. De menționat că marele eveniment va avea loc de asemenea pe 8 iunie. În cadrul evenimentului, Porsche va prezenta și un nou concept care anunță viziunea de viitor a mărcii. Deocamdată, nu există detalii despre noul concept, însă unele surse spun că ar fi vorba despre un concept electric. 

Evenimentul urmează să fie organizat sub forma unui festival. Tot atunci, Porsche planifică să prezinte și câteva dintre modelele sale din trecut și din prezent. Evenimentul urmează să fie împărțit în 5 acte totale, numite Heritage, Zeitgeist, Performance, Pioneering Spirit și Dreams.