De ce să-ți cumperi un Twizy în Moldova? Pentru a depăși cu nerușinare ambuteiajele, pe banda dublă continuă

De Pavel   |  3 Iunie, 2021

Distribuie :

Pe site-ul său oficial, cei de la Renault declară că au creat modelul Twizy pentru a revoluționa transportul electric. Francezii insistă că, cu ajutorul EV-ului compact te bucuri mereu de o călătorie plăcută, fără emisii poluante, fără zgomot și fără trepte de viteză schimbate manual.

Însă atunci când modelul revoluționar nimerește pe mâna moldoveanului, acesta în majoritatea cazurilor va deveni un instrument cu care să-ți arăți neglijența și lipsa de respect în trafic. Acest lucru îl demonstrează chiar șoferul acestui model care a fost filmat ieri pe str. Albișoara din capitală.

Incidentul a fost surpins de alt conducător care aștepta smerit să se miște rândul de mașini din ambuteiajul format, când, la un moment, a observat un Twizy care fără nici o remușcare se deplasa pe banda dublă continuă, cu o absolută nerușinare și lipsă de respect față de ceilalți șoferi, iar la un moment dat a ieșit chiar pe contrasens, fapt ce putea duce la un accident grav!

Materialul video a fost publicat pe o rețea de socializare, iar în comentarii, mai mulți internauți au spus că la volanul mașinii s-ar afla un nou influencer moldovenesc, care își spune ritus.md. Se pare că vorbim despre noul soi de vedete de pe instagramul moldav care ne învață despre respect și lucruri bune pe internet, dar se comportă exact invers în viața reală.

Sursa video: Facebook//Iulia Vintur