Dezamăgire totală! Noul BMW M235i a eșuat la Testul Elanului

De Pavel   |  7 August, 2020

Distribuie :

Publicația spaniolă km77.com a publicat un material video în care specialiștii au pus la încercare noul BMW M235i F44. Modelul bavarez a efectuat testul elanului, însă nu a reușit să manevreze la viteze mai mari decât 68 km/h, astfel devenind o dezamăgire pentru fanii BMW.

Potrivit jurnaliștilor, noul BMW M235i a reușit să treacă testul fără devieri doar până la o viteză de 68 km/h, iar odată ce viteza s-a ridicat la 77 km/h, modelul german a demonstrat o aderență insuficientă a roților din față, astfel încât mașina strivea în mod regulat conurile instalate. Ulterioara creștere de vitezaă a dus la derapaje și schimbări bruște a traiectoriei. Specialiștii declară că una din cauzele eșecului ar fi anvelopele prea rigide Bridgestone Turanza T005.

Potrivit experților, acest rezultat este unul dintre cele mai dezamăgitoare din istoria efectuării testului elanului. Noul BMW M235i a înregistrat rezultate mai slabe decât multe SUV-uri. Astfel că, Hyundai Kona Electric este capabil de a trece testul cu brio la o viteză de 74 km/h, perfect se descurcă și Renault Captur la 75 km/h, iar Kia XCeed efectuează manevrarea fără gafe la 76 km/h!

 

Recomandate:

Alpina B3 Sedan este cea mai fresh alternativă pentru viitorul BMW M3! - Photo
Noutăți
Alpina B3 Sedan este cea mai fresh alternativă pentru viitorul BMW M3!

Noile generații BMW M3 și M4 sunt gata de lansare. Despre asta ne-au vorbit pozele teaser și imaginile spion de mai devreme. Și nu le-am văzut doar noi, ci toată planeta, iar reacțiile publicului

Redactor AE
(VIDEO) Vezi momentul în care un motor diesel extrem, turat la maxim explodează în timpul testelor - Photo
Diverse
(VIDEO) Vezi momentul în care un motor diesel extrem, turat la maxim explodează în timpul testelor

Iată ghinionul unei echipe ce testa un motor diesel extrem de potent (aproape 3.000 CP din spusele organizatorilor) ce a avut parte de o surpriză neplăcută. Chiar dacă și-au atins obiec

Sergiu