Doi adolescenți au furat un BMW pentru a se plimba prin oraș! Acum riscă până la 5 ani de închisoare (VIDEO)

De Pavel   |  7 Septembrie, 2021

Distribuie :

Doi adolescenți, de 16 și 18 ani, locuitori ai capitalei, au fost reținuți de ofițerii Inspectoratului de Poliție a sec. Râșcani, pentru răpirea unui automobil. 

Totul s-a întâmplat în data de  22 august, atunci când oamenii legii au fost sesizați de un bărbat care a comunicat că i-a fost răpit automobilul de marca BMW, ce era parcat pe str. Andrei Doga din sectorul Râșcani. Suma prejudiciului a fost estimată de către proprietarul unității de transport la 100.000 de lei. 

În cadrul acțiunilor ofițerii de investigație, au stabilit suspecții în comiterea infracțiunii, aceștia au fost stopați la scurt timp de către un echipaj INSP. Ca urmare a măsurilor demarate de ofițerii de investigație și urmărire penală, suspecții au fost reținuți și escortați la inspectorat pentru audieri. 

În cadrul acțiunilor procesual penale aceștia și-au recunoscut vina, comunicând că au răpit automobilul cu scopul de a se plimba prin oraș. Tinerii nu sunt la prima abatere anterior fiind cercetați penal pentru infracțiuni similare și jafuri. 

Actualmente indivizii sunt cercetați penal în stare de libertate. Aceștia sunt cercetați penal pentru ,,Răpirea mijlocului de transport”, infracțiune care conform legislației se pedepsește cu amendă în mărime de la 29.000 la 67.500 lei sau cu închisoare de la 3 la 5 ani.