Drag Racing: Vezi cum nenea Vova cu Moskvich-ul său își bate joc de BMW M4 și Audi S3!

De Pavel   |  10 Iunie, 2021

Distribuie :

Canalul de YouTube, Крутящий Момент, au publicat recent un video în care povestesc istoria lui nenea Vova, proprietarul unui Mosckvich tunat la maxim și pregătit pentru a excela în cursele de drag racing! În materialul pregătit putem admira cum berlina sovietică le dă bătaie modelelor de performanță Audi S3 și BMW M4, Porsche Cayenne Turbo și Mercedes G-Class.

În ciuda faptului că sub capota Moskvich-ului a fost păstrată unitatea benzinară din uzină cu opt valve, nenea Vova, mecanic de profesiae, a modificat serios sistemul de propusie pentru a reuși performanțe uimitoare. Inginerul a instalat biele și pistoane forjate, a dotat motorul cu o turbosuflantă generoasă și a cuplat la motor o transmisie împrumutată de pe un Audi S6! 

Din păcate, proprietarul Moskvich-ului evită să afișeze public caracteristicile de putere a mașinii. Dar menționează că de la același S6 a preluat suspensia spate și tracțiunea integrală.

Rivalii Moskvich-ului au fost un Mercedes-Benz G-Class de 300 CP, un Audi A7 de 310 și un Porsche Cayenne Turbo de 500 CP, care pierdut dramatic duelul cu mașina sovietică. Totodată, îmbunătățirile aduse i-au asigurat câștigul într-un drag racing cu BMW M4 modificat de circa 500 CP și un Audi S3 de 400 CP!

Momentele umilirii modelelor germane de performanță le puteți vedea în imaginile care urmează.