Drag Racing: Vezi cum nenea Vova cu Moskvich-ul său își bate joc de BMW M4 și Audi S3!

De Pavel   |  10 Iunie, 2021

Distribuie :

Canalul de YouTube, Крутящий Момент, au publicat recent un video în care povestesc istoria lui nenea Vova, proprietarul unui Mosckvich tunat la maxim și pregătit pentru a excela în cursele de drag racing! În materialul pregătit putem admira cum berlina sovietică le dă bătaie modelelor de performanță Audi S3 și BMW M4, Porsche Cayenne Turbo și Mercedes G-Class.

În ciuda faptului că sub capota Moskvich-ului a fost păstrată unitatea benzinară din uzină cu opt valve, nenea Vova, mecanic de profesiae, a modificat serios sistemul de propusie pentru a reuși performanțe uimitoare. Inginerul a instalat biele și pistoane forjate, a dotat motorul cu o turbosuflantă generoasă și a cuplat la motor o transmisie împrumutată de pe un Audi S6! 

Din păcate, proprietarul Moskvich-ului evită să afișeze public caracteristicile de putere a mașinii. Dar menționează că de la același S6 a preluat suspensia spate și tracțiunea integrală.

Rivalii Moskvich-ului au fost un Mercedes-Benz G-Class de 300 CP, un Audi A7 de 310 și un Porsche Cayenne Turbo de 500 CP, care pierdut dramatic duelul cu mașina sovietică. Totodată, îmbunătățirile aduse i-au asigurat câștigul într-un drag racing cu BMW M4 modificat de circa 500 CP și un Audi S3 de 400 CP!

Momentele umilirii modelelor germane de performanță le puteți vedea în imaginile care urmează.

 

Recomandate:

Bentley afirmă că a început producția lui Bentayga EWB - Photo
Noutăți
Bentley afirmă că a început producția lui Bentayga EWB

Constructorul britanic de automobile susține că a demarat producția lui Bentayga EWB, mașina cu cele mai avansate scaune din istorie. Se spune că pentru a realiza un exemplar, inginerii au nevoie de 1

Inna
Volvo publică primele imagini cu viitorul XC90 pur electric! - Photo
Noutăți
Volvo publică primele imagini cu viitorul XC90 pur electric!

Viitorul Volvo XC90, dotat cu un sistem de propulsie electric, a apărut într-o serie de imagini patentate. Potrivit unor zvonuri, denumirea noii generații ar putea fi EXC90.  x

Inna