Fantastic! O ”pictură” cu dungi albe pe asfalt, pune mari probleme șoferilor moldoveni

De Redactor AE   |  15 Septembrie, 2020

Distribuie :

Nu, astea nu sunt locuri special marcate pentru a delimita locurile de parcare! Sunt doar niște pătrățele (dreptunghiuri) albe, aplicate în scop decorativ, dar care totodată au rolul de a face trotuarul mult mai atractiv pentru anumite specii homosapiens. Nu toți, doar anumite exemplare rămase încă în viață. 

Pictura rară, a stârnit discuții aprinse printre șoferii de ieri, în grupul de Facebook GBM! Unii consideră că marcajul, despre care circulă zvonrui că ar delimita locuri de parcare (ce naivi sunt unii, mai spuneți că pământul e rotund și nu plat!), este aplicat greșit! Cu alte cuvinte, pur ipotetic, dacă acele dungi albe chiar sunt pentru delimitarea spațiilor de parcare a automobilelor, ar trebui să fie aplicate pe diagonală și nu pe lungimea trotuarului, ceea ce pune în dificultate posesorii permiselor de conducere

Adevărul e că această ipoteză științifică, are dreptul la viață în condițiile în care conducătorii auto moldoveni, au demonstrat de nenumărate ori că nu sunt în stare să încadreze automobilul între benzile desenate pe asfalt, nici dacă acestea ar avea o lățime de 4 metri! Însă, așa cum nu este nimic confirmat oficial, desenele rămân a fi desene. 

Între timp, cel puțin trei șoferi s-au văzut în incapacitatea fizică de a experimenta noul joc inteligent, ”parchează pe trotuar de-a lungul!”

x
x

 

Între timp, un alt utilizator de Facebook, a demonstrat cum ar fi trebuit să arate de fapt parcarea, dacă era amenajată ”corect”. 

Recomandate:

(VIDEO) Vezi momentul în care un motor diesel extrem, turat la maxim explodează în timpul testelor - Photo
Diverse
(VIDEO) Vezi momentul în care un motor diesel extrem, turat la maxim explodează în timpul testelor

Iată ghinionul unei echipe ce testa un motor diesel extrem de potent (aproape 3.000 CP din spusele organizatorilor) ce a avut parte de o surpriză neplăcută. Chiar dacă și-au atins obiec

Sergiu