Ferrari a construit o versiune specială a modelului 488 Pista, care este practic imposibil de o cumpărat!

De Pavel   |  18 Iunie, 2018

Distribuie :

Compania Ferrari a prezentat recent o versiune specială a modelului 488 Pista, care a primit denumirea de Piloti Ferrari. Pe lîngă exclusivitatea acestei versiuni se adaugă și faptul că aceasta nu va fi vândută pentru oricine, ci doar clienților fideli mărcii implicați în programul de autosport al producătorului.

Versiunea deosebită a fost finisată în culorile flagului italian, care se extinde în partea din față a bolidului, același design fiind atribuit modelelor 488 GTE, care participă la cursele de anduranță WEC. LA fel Piloti Ferrari se deosebește printr-un eleron masiv pe ușa portbagajului, confecționat din fibra de carbon și patru prize de aer integrate în bara de față.

Din punct de vedere tehnic, Ferrari 488 Pista în versiunea Piloti Ferrari, nu a suferit careva schimbări. Aici la fel se regăsește propulsorul V8 de 3.9 litri volum, care este capabil să dezvolte datorită turbosuflantelor 720 de cai putere. Accelerarea bolidului de la 0-100 km/h durează doar 2.85 de secunde, iar pentru exercițiul 0-200 km/h este nevoie de 7.6 secunde. Viteza maximă de care este capabil acest Ferrari este 340 km/h.