Ferrari F8 Tributo în reinterpretarea Novitec

De Auto Expert   |  11 Iunie, 2020

Distribuie :

Pentru a duce un Ferrari F8 la un nou nivel în termeni de dinamică, nemții de la Novitec au tunat mașina și așa performantă pentru un plus de forță. Nu că nu ar fi de ajuns, dar e bine să ai câțiva cai în plus, pentru orice eventualitate.

Tunerul a cuplat motorul twin turbo V8 de 3.9 litri cu două module independente NOVITEC N-TRONIC, un alt fel de chip tuning doar că fără resoftare pe ECU-ul mașinii. Prima etapă de tunare a exoticii italiene oferă un bonus de 65 cai și 112 Nm. 

Modificările oferă o creștere până la 776 cai pentru incredibila performanță de 2,7 secunde pentru a prinde primul sutar și o viteză maximă de 340 km/h. Anterior am vorbit de prima etapă de tuning, dar tuner-ul mai oferă  iterații Stage 2 și Stage 3 pentru extra power. O altă adiție menită să sporească sprint-ul căluțului cabrat italian este sistemul de evacuare din oțel inoxidabil.

Pentru a exclude ”anonimatul” partea estetică este completată cu roți Vossen disponibile în 72 culori diferite și varianta lucioasă sau mată. Arcurile sport, iarăși de marcă Novitec mărește garda la sol cu 3,5 cm, destul pentru a îmbunătăți manevrabilitatea, după spusele tunerului.

Bonus, interiorul poate fi personalizat cu piele și elemente de Alcantara în nenumărate combinații posibile.