Ford și Honda renunță să participe la cea mai mare expoziție de tuning SEMA 2022!

De Pavel   |  29 Aprilie, 2022

Distribuie :

Ford și Honda au fost participanții exemplari ai expoziției de tuning SEMA, care se desfășoară la Las Vegas în fiecare toamnă. Cu toate acestea, în 2022, ambele companii au decis în mod neașteptat să renunțe la cel mai mare spectacol de tuning, din cauza "schimbărilor în strategia corporativă".

 Alți producători, dinmpotrivă au anuțat oficial prezența. Printre aceștia se numără mărcile Chevrolet, GMC, Toyota, Nissan, Lexus, Alianța Stellantis și Volkswagen.

SEMA din acest an va avea loc în perioada 1-4 noiembrie în cadrul Convention Center din Las Vegas. Site-ul oficial al SEMA a publicat un mesaj din partea organizatorilor expoziției, în care au mulțumit Ford și Honda "pentru mulți ani de sprijin" și au subliniat că vor continua să coopereze cu ambele mărci "pe alte programe”.

Ediția de anul trecut s-a desfășurat în noiembrie 2021 și a fost prima desfășurat într-un format offline de la începutul pandemiei de coronavirus. Anul acesta, organizatorii se așteaptă la și mai mulți invitați și participanți, declarând că a fost deja confirmat cu 25% mai mult spațiu de expoziție în comparație cu 2021.