(FOTO) La Bălți au ars două mașini într-o singură zi! Locuitorii din zonă spun că incendiile au fost provocate intenționat

De Pavel   |  16 Iunie, 2020

Distribuie :

Pe parcursul zilei de ieri, 15 iunie angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au fost solicitați pentru a interveni la stingerea a două autovehicule cuprinse de flăcări. Ambele incendii au avut loc în municipiul Bălți pe adrese diferite.

Potrivit IGSU primul incendiu s-a produs pe strada Ștefan cel Mare nr.180. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 11:02. Conform primelor informații un autovehicul de model “Volkswagen Passat” a fost cuprins de flăcări, iar incendiul a distrus salonul automobilului fără de a obține răspândire. La fața locului a acționat un echipaj de pompieri care a reușit să lichideze arderea la ora 11:13. În urma incendiului nimeni nu a avut de suferit.

Un alt autovehicul a fost cuprins de flăcări în aceiași zi, de asemenea în municipiul Bălți, pe str. Ștefan cel Mare 8/1. De această dată incendiul a cuprins secțiunea motorului a unei Toyota Avensis. Potrivit IGSU apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 23:37. La fața locului au intervenit două echipaje de pompieri care au lichidat arderea la ora 23:45. În urma incendiului nu au fost raportate victime.

În ambele situații circumstanțele și cauzele de producere a incendiilor nu sunt cunoscute exact și sunt investigate de specialiști. Unii locuitori din zonă spun că ar incendiile ar fi fost provocate, intențiionat, mașinile fiind aprinse de un răufăcător, însă această informație nu a fost încă confirmată de oamenii legii.