(FOTO) Noul Volkswagen Multivan T7 a fost surprins în timpul testelor în condiții de iarnă

De Pavel   |  19 Ianuarie, 2021

Distribuie :

Volkswagen a demarat testele modelului Multivan de nouă generație, care va primi indicele T7. Vehiculul camuflat a fost surprins recent de spionii foto ai publicației Motor1, în timp ce era testat în condiții de iarnă pe drumurile publice din Suedia.

Noul Volkswagen Multivan T7 primește o caroserie nouă, care judecând după imagini, este mai lungă și puțin mai joasă comparativ cu generația T6, însă aspectul general a fost păstrat. Modelul nemților va fi construit pe platforma MQB cu tracțiune față, care permite și instalarea sistemelor de propulsie hybrid.

Prototipul a fost camuflat de germani astfel ca să ascundă elementele principale de design care au suferit modificări, dar și logo-ul, în speranța că martorii nu își vor da seama că în fața lor se află noul Multivan. Printre modificările vizibile se evidențiază formele mai rotunjite ale caroseriei, designul diferit al barei de protecție, alte blocuri optice și un eleron atașat deasupra hayonului.

Interiorul noului Multivan la fel va suferi schimbări palpabile. Potrivit imaginilor apărute anterior, vehiculul va avea un habitaclu care preia limbajul de design de la noul Golf 8.

x
x
x
x
x
x