(FOTO) Rolls-Royce a prezentat un Phantom cosmic! Toate 20 de exemplare au fost deja vândute

De Pavel   |  24 Februarie, 2021

Distribuie :

Rolls-Royce lansează încă o versiune deosebită a modelului Phantom, numită Tempus. De această dată, designerii de la Goodwood s-au inspirat de tematica fenomenului timpului, fenomenelor astronomice și infinității Universului.

Elementul distinctiv al Phantom-ului cosmic este Pulsar, o stea foarte mică, dar foarte densă, numită stea neutronică, ce emite energie sub forma unui flux de particule electromagnetice , descoperită în 1967. Steaua neuronică este prezentă la interior, mai exact integrată în așa numitul ”plafonul stelar”.

Totodată, designul panoului frontal al limuzinei este dedicat fenomenului timpului. Phantom Tempus, este lipsit de ceasul analogic, lucru ce simbolizează independența proprietarului mașinii de orice constrângeri de timp. Iar dintr-o bucată de aluminiu prelucrat, au fost decupate 100 de coloane, ale căror curbe netede formează o imagine tridimensională. Numărul acestora tot nu a fost ales întâmplător, astfel că perioada de rotație a pulsarului este de 100 de milioane de ani.

a a fost lipsită de ceasuri analogice: aceasta simbolizează independența proprietarului de orice constrângeri de timp. Și din piesa de prelucrat din aluminiu dintr-o singură bucată au fost tăiate 100 "coloane", ale căror curbe netede sunt pliate într-un model tridimensional. Numărul este, de asemenea, ales din neatenție: perioada de rotație a pulsarului este de 100 de milioane de ani!

Fețele portierelor noului Phatnom Tempus sunt decorate cu sute de ”stele” și tapițate cu piele, iar pe compartimentul destinat mânușilor este gravat citatul lui Albert Einstein 

Uși cu card Phantom Tempus Collection decorate светящимся un model de la sute de "stele" și contrastante pielii, iar în перчаточном cutie gravată citat de Albert Einstein: "Distincţia dintre trecut, prezent şi viitor este doar o iluzie, oricât ar fi de persistentă”.

Pentru exterior, specialiștii diviziunii Bespoke au creat o vopsea albastră specială numită Kairos Blue, care strălucește grație adăugării particulelor de microscopice de mică (mineral din grupa silicaților cu un sistem de cristalizare monoclinic).

Un bonus pentru cei care au cumpărat modelul exclusiv este o cutie pentru șampanie pe care manual a fost pictat un pulsar, cu găleți de răcire a sticlelor, patru pahare de cristal așezate în așa fel încât să semene cu cilindrii motorului V12 și cu o lingură specială pentru caviar.

La fel ca și n cazul altor versiuni exclusive, Phantom Tempus Collection va fi asamblat într-un număr limitat de numai 20 de exemplare, fiecare deja fiind vândut. Prețul modelului exclusiv rămâne a fi un mister.

x
x
x
x
x
x
x
x
x
x