(FOTO) Tunerii niponi au pregătit un pachet de modificări pentru noul Toyota RAV4 PHEV!

De Pavel   |  20 Iulie, 2020

Distribuie :

Atelierul japonez de tuning Modellista a dezvoltat un pachet de modificări pentru noul Toyota RAV4 în versiunea de top PHEV. Pachetul Modellista Aero implică un set de elemente estetice la nivelul barelor de protecție și pragurilor laterale, jante cu diametrul de 20 inch, iar kit-ul Cool Shine adaugă decorațiuni cromate pentru grila radiatorului, aripi și ușa portbagajului.

Toyota RAV4 PHEV în interpretarea celor de la Modellista, primește un look mai agresiv și mai orientat spre sportivitate, deși elementele estetice nu necesită intervenții serioase în caroseria automobilului. Sistemul de propulsie hybrid care dezvoltă un total de 306 CP, nu a primit nici o modificare, astfel încât cifrele dinamice rămân a fi cele din uzină.

În partea din față, Toyota RAV4 PHEV primește un splitter larg cu lumini de zi LED, la nivelul grilei radiatorului și în spatele farurilor apar plăcuțe argintii, iar pragurile laterale finisate în cularea caroseriei adaugă contrast felului în care arată. Imaginea este completată de bara de protecție posterioară care primește linii de design ascuțite și un difuzor generos.

În mod tradițional, pachetul de tuning a niponilor de la Modellista poate fi achiziționat atât în ansamblu, cât și parțial. Splitter-ul frontal îi va costa pe clienți 107.800 yeni (879 de euro), setul de praguri laterale - 176.000 de yeni (1.435 de euro), elementele barei de protecție din spate -  88000 de yeni (717 euro), iar inserțiile cromate pentru întreaga caroserie au un cost de 101000 de yeni (823 de euro). Cei care vor dori să-și achiziționeze setul de jante exclusive încălțat deja în anvelope, vor trebui să scoată din buzunar 434.500 de yeni, sau circa 3.540 de euro!

Totodată, clienții dornici de a tuna întreg SUV-ul nipon, vor achita nota de plată de 900.000 de yeni, sau circa 7.330 de euro, pentru întreg pachetul de modificări menționat mai sus.

Recomandate:

Acest Dodge Challenger din 1970, vedeta filmului 2 Fast 2 Furious, a fost scos la vânzare - Photo
Diverse
Acest Dodge Challenger din 1970, vedeta filmului 2 Fast 2 Furious, a fost scos la vânzare

Exemplarul s-a păstrat într-o condiție de invidiat

Sergiu
(VIDEO) Lexus LS400 versus Mercedes-Benz W140! Află cine va fi mai rezistent într-un impact frontal - Photo
Diverse
(VIDEO) Lexus LS400 versus Mercedes-Benz W140! Află cine va fi mai rezistent într-un impact frontal

Producătorii canalului de Youtube, ddKaba, au organizat o serie de crash teste în care cu ajutorul unei catapulte speciale ciocnesc frontal două vehicule. Într-unul dintre aceste teste au

Pavel
Zvonuri: Toyota ar fi sistat dezvoltarea și producția motoarelor V8 - Photo
Noutăți
Zvonuri: Toyota ar fi sistat dezvoltarea și producția motoarelor V8

Presa niponă scrie că constructorul Toyota a oprit dezvoltarea și producția motoarelor V8, astfel că viitorii clienți a noii generații Lexus LC, se vor mulțumi doar cu unități V6 turbo.În co

Pavel
Audi RS4 Avant îl așteaptă zile grele. BMW a confirmat oficial noul M3 Touring - Photo
Noutăți
Audi RS4 Avant îl așteaptă zile grele. BMW a confirmat oficial noul M3 Touring

Audi RS4 Avant și Mercedes-AMG C63 Estate au primit în sfârșit un răspuns din partea bavarezilor. Oficialii din Munchen tocmai au confirmat zvonurile despre producția primului M3 Tour

Redactor AE