Germanii publică nou teaser cu viitoarea camionetă Volkswagen Amarok

De Inna   |  30 Iunie, 2022

Distribuie :

Până la lansarea noului Amarok au rămas zile numărate. Pentru a menține o intrigă printre clienți, producătorul german publică nou teaser video cu modelul. 

Comparativ cu generația precedentă, noul Amarok va avea un design diferit. Cel puțin acest fapt poate fi observat din multitdinea de imagini publicate până acum de către oficiali. 

Din punct de vedere tehnic, Amarok va fi oferit doar cu motorizări termice. Totuși, producătorul garantează că vor fi oferite câteva variante ale propulsorului de 2.0 litri volum, cu patru cilindri, printre care vor face parte și benzinarele. Cel mai capabil propulsor va fi un V6, pe diesel, de 3.0 litri volum, care dezvoltă 250 CP și 600 Nm. Apropo, cel din urmă a fost preluat de la Ford Ranger. 

Printre altele, noul Amarok va fi dotat cu mai multe sisteme de asistență activă, care includ sisteme de păstrare a benzii de rulare, asistent pentru schimbarea benzilor, asistent pentru viteză și lumini, cameră cu vedere panoramică și un sistem pentru recunoașterea semnelor de circulație.

Odată cu lansarea noului teaser, producătorul a anunțat și data lansării noii camionete. Noul model va fi dezvăluit oficial pe 7 iulie, iar vânzările vor începe la finalul anului.