Honda a reînviat modelul Integra sub forma unui Civic de performanță pentru piața din China

De Pavel   |  1 Noiembrie, 2021

Distribuie :

Întreprinderea comună GAC-Honda a anunțat debutul modelului Integra pe piața chineză. Numele celebru al vechiului model nu a fost folosit în ultimii 15 ani, iar reapare în gamă atașat pe un Civic de performanță. 

Honda Civic este comercializată în China cu un motor turbo de 1.5 litri volum, în două versiuni, prima dintre care poate dezvolta cu 129 CP, ia a doua 182 CP. Integra implică motorul mai potent de 182 CP, care poate fi ale cu o transmisie CVT sau una manuală cu șase trepte. Civic-ul obișnuit vine la pachet doar cu cutia CVT.

Lista diferențelor de la exterior implică jante cu diametrul de 18 inch, un body kit mai agresiv și blocuri optice modernizate. Opțional, clienții pot bifa un eleron, carcasele oglinzilor laterale finisate în negru, și elementele de decor întunecate în loc de cromul din versiunea de bază.

x
x
x
x

 

Interiorul a fost la fel ușor modificat. Aici menționăm inserțiile de culoarea caroseriei, pe când instrumentarul digital și sistemul de infotainment au rămas cele de pe Civic.

Constructorul nipon promite că modelul Integra va apărea și pe piața din SUA, însă într-un alt format. Acesta se va vinde sub brandul Acura și va face parte din clasa modelelor premium. În același timp, Honda promite că noua Integra va păstra filosofia și ADN-ul vechiului model.