Honda CR-V se actualizează pe piața europeană! Acum doar cu sisteme de propulsie hybrid

De Sergiu   |  30 Noiembrie, 2020

Distribuie :

Constructorul nipon își schimbă gradual strategia pentru piața europeană și păstrează în gamă doar vehicule electrificate. Noul Honda Jazz este disponibil pe Bătrânul Continent doar într-o variantă hybrid, iar acum SUV-ul CR-V a suferit aceeași soartă, odată cu primirea unei mici actualizări. Motorul turbo de 1.5 litri volum este exclus din gama europeană și, odată cu acesta, variantele cu șapte locuri deoarece al treilea rând este incompatibil cu bateria poziționată sub podeaua portbagajului. 

Pentru SUV se va folosi sistemul hybrid i-MMD. Sub capotă se află un benzinar de 2.0 litri volum ce dezvoltă 145 CP. La viteze mici, acesta, rotește generatorul, care la rândul său, încarcă bateria. Aceasta alimentează un motor electric de 184 CP.  La viteze mai însemnate însă, motorul cu ardere internă întră totuși în joc, acționând roțile motrice față, pentru a complimenta eficiența propulsorului electric.

Clienții vor putea alege dintre patru echipări, cu modelul de bază S completat de versiunile mid-range SE și SR. Versiunea EX, care vine cu elemente precum acoperișul panoramic, tapițeria din piele și încălzirea scaunelor din față și din spate, dar și un încărcător wireless pentru un smartphone pentru versiunea de top EX. Modificările de stil includ un nou finisaj argintiu pentru diverse zone ale consolei centrale și bord, un nou design de jante din aliaj de 18 inci. 

Pe partea tehnică, reproiectarea a adus SUV-ului o suspensie reglată și o nouă coloană de direcție ce îmbunătățește manevrabilitatea la viteză redusă, potrivit constructorului.

x
x
x
x