Hyundai Santa Fe, modificat așa cum nu ți-ai fi imaginat vreodată!

De Redactor AE   |  30 Mai, 2020

Distribuie :

Carlex Design dă lovitura din nou cu un proiect deosebit la baza celui mai nou model de Hyundai Santa Fe. Lucrarea poartă numele de Urban Edition și a fost recent publicată pe pagina tunerului.

Carlex Design vine să demonstreze tuturor că nu doar mașinile constructoriilor premium pot fi impunătoare. Sud coreenii evoluează cu pași mari, iar modelele acestora, de la o generație la alta, devin mai calitative, mai atractive și mai performante.

Iată de ce Carlex Design a optat pentru un Hyundai Santa Fe pe care să-l tuneze la greu, transformându-l într-o fiară de oraș, Urban Edition confirmă acest lucru. Bodykitul aplicat este foarte complex și vine cu bare față și spate modificate radical, guri de ventilare masive, spoilere, eleron, extensii aripi, praguri, difuzoare, sistem de evacuare cu patru finale, jante de 20 de inch și vopseau bi-coloră sunt primile care ți se aruncă în ochi.

Contrar ultimilor tendințe în care tunerii aleg să vină cu implicații minore, Carlex Design a revizuit și interiorul, echipându-l cu scaune sport, tapițate în piele Alcantara, culori constrastante și cusuturi speciale, volan remodelat și multe multe alte detalii cu un imens accent pe condus sport și agresiv.

Transformarea este de-a dreptul radicală iar SUV-ul practic și-a redescoperit a doua personalitate. Rămâne actuală întrebarea dacă s-au operat careva modificări și pe motor, pentru că un astfel de bodykit merită și un bump substanțial în cai putere!