Hyundai va lansa un model electric, inspirat din anii ’70

De Inna   |  9 Mai, 2023

Distribuie :

Hyundai intenționează să lanseze un model electric, care ar putea fi un coupe inspirat din anii ’70. Potrivit unor informații, modelul ar fi o reinterpretare modernă a lui Pony Coupe din 1974, primul prototip al mărcii sud-coreene.

Potrivit unor portaluri de știri, Hyundai pregătește un anunț oficial cu privire la renașterea primului concept al mărcii. Informațiile vor fi dezvăluite pe 27 mai curent. 

Cu siguranță că detaliile tehnice ale modelului electric încă nu se cunosc, însă se vehiculează că modelul de serie va primi un propulsor cu două motoare electrice, precum conceptul N Vision 74 prezentat anul trecut. În cazul conceptului, acesta dispune de două astfel de motoare electrice, care sunt capabile să ofere împreună 680 CP și un cuplu de 900 Nm.

Dacă tot vorbim de N Vision 74, acesta are și o baterie de 62.4 kWh, alături de un rezervor de hidrogen. În aceste condiții, conceptul oferă o autonomie de 600 km. Detaliile referitor la reinterpretarea modernă a primului concept le vom afla odată cu anunțul oficial.