(FOTO) În stil Disney! Hyundai prezintă noul concept Ioniq 5 Disney100 Platinum

De Inna   |  6 Aprilie, 2023

Distribuie :

Constructorul asiatic de automobile a dezvăluit un nou concept, construit pe baza lui Ioniq 5. Numele complet al prototipului este Ioniq 5 Disney100 Platinum și a fost creat în colaborare cu Disney. 

Cu ocazia desfășurării Salonului Auto de la New York, constructorul sud-coreean a prezentat un nou concept, care ar putea fi transformat într-un model de serie limitat. Disney s-a implicat în această "aventură" pentru a marca într-un mod deosebit cei 100 de ani de existență. 

Astfel, noul Hyundai Ioniq 5 Disney100 Platinum aduce câteva elemente de design unice. Noului concept este specifică și o nuanță de caroserie mată, Gravity Gold. De asemenea, sunt prezente jantele cu 3 spițe și desigur că embleme speciale cu inscripția Disney100, prezente atât la exterior, cât și în habitaclu. 

x
x
x

O noutate deosebite sunt farurile animate, datorită ecranului montat direct în fața lor. Aceeași dotare a fost aplicată și în cazul stopurilor, pe care se afișează o animație a unor artificii din universul Disney. Apropo, inscripțiile din habitaclu redau și câteva dintre melodiile Disney celebre, atunci când se pornește mașina. 

Deocamdată acestea sunt toate detaliile cunoscute despre noul concept de la Hyundai.