A învechit cu câţiva ani dar a crescut în preţ cu câteva sute de mii de dolari! Iată cu cât se vinde acum acest Lamborghini Reventon

De Redactor AE   |  9 Februarie, 2018

Distribuie :

Doar 20 de modele din seria Reventon au fost  produse de către constructorul italian din Sant'Agata Bolognese. Pe atunci, în 2007, maşina avea un preţ de start de 1.5 milioane de dolari, iar astăzi, maşina "învechită", costă un pic mai mult.

În jur de 1.685.900 de dolari speră să încaseze proprietarul acestui supercar exotic, adică cu aproximativ 200.000 de dolari mai mult. O sumă mai mult sau mai puţin modestă, dacă ne referim la milioanele de dolari cheltuite în lumea auto, pe maşini rare sau de epocă. Mai ales că, Reventon nu este decât un Murcielago redesenat.

Însă anume aici se ascunde şi diferenţa pentru care bogaţii sunt gata să scoată banii de pe conturile în bancă. Deşi la nivel tehnic, sunt doar 10 cai putere peste un model LP640-4, sportiva iese în evidenţă graţie designului său extravagant şi care aminteşte mai mult de avioanele de vânătoare Stealh. Un alt detaliu, ar fi panoul de bord cu afişare digitală şi aspect unic, sau de ce nu, habitaclul retapiţat cu multă imaginaţie.

Dacă îşi merită banul sau nu, nu suntem noi cei care să o spună, însă chiar şi astăzi, la mai bine de 10 ani de la debutul oficial, Reventon încă arată extraordinar de bine.