Lamborghini Countach revine după o pauză de 31 de ani! Italienii publică câteva imagini ale viitorului supercar

De Pavel   |  12 August, 2021

Distribuie :

Lamborghini Countach este cu siguranță o mașină iconică care a scris istoria industriei auto. Premiera mondială a primei generații a avut loc în 1971 în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Ulterior, supercarul a fost comercializat în perioada anilor 1974-1990, iar acum italienii spun că vor reînvia numele cunoscut de orice pasionat auto.

Așadar, Lamborghini a dat start campaniei de promovare a noului Countach care este programat să apară pe parcursul lui 2021. oficialii au publicat un video și câteva fotografii, fiind însă rezervați a capitolul detalii. Chiar și așa, din imaginile deja publicate putem vedea că silueta este asemănătoare cu cea a vechiului model.

x
x
x
x

 

Viitorul Countach urmează să împrumute sistemul mild-hybrid de propulsie de la Sian, alcătuit dintr-un benzinar V12 de 6.5 litri volum capabil de 785 CP și 720 Nm, dar și un motor electric de 34 CP și 38 Nm. Tehnologia mild-hybrid funcționează la 48V, iar oficialii producătorului spun că au mizat pe un supercapacitor în locul acumulatorilor clasici.