MAIB-Leasing – cele mai avantajoase condiții de finanțare

De Auto Expert   |  28 Iunie, 2019

Distribuie :

Astăzi tot mai multe persoane și companii aleg să achiziționeze autovehicule în leasing. Vă întrebați de ce? Leasingul a ajuns să fie o modalitate foarte comodă și avantajoasă pentru procurarea oricărui tip de autoturism.

La MAIB-Leasing, orice persoană fizică sau juridică care dorește să procure o mașină în leasing, beneficiază de finanțare la cele mai avantajoase condiții, cu cea mai rapidă aprobare. Acum ai o ocazie excelentă de a deveni proprietar de automobil!

Cum? Clientul alege automobilul, perioada de leasing și suma avansului inițial minim (de la 20% din costul automobilului), iar MAIB-Leasing îl finanțează la o dobândă anuală de la 7 %.

Care sunt beneficiile MAIB-Leasing?

  • Scutirea de cheltuieli majore pentru procesul de procurare și înregistrare a automobilului, responsabilă de întreg procesul fiind compania MAIB-Leasing;
  • Cea mai profesională echipă de specialişti care vă oferă cele mai calificate consultaţii;
  • Cel mai rapid sistem de procesare a cererilor de finanţare;
  • Deservire calitativă, eficacitate şi practicism;
  • Reţea vastă de parteneri;
MAIB-LEASING este prima companie de leasing din Republica Moldova, fiind compania-fiică a celei mai mari bănci din țară - BC Moldova-Agroindbank S.A.

Informații suplimentare:

www.leasing.md

Linia Verde 0800 888 88 (apel gratuit)

Recomandate:

Nissan intenționează să lanseze un model dotat cu baterii solide în 2028 - Photo
Noutăți
Nissan intenționează să lanseze un model dotat cu baterii solide în 2028

În 2028, niponii de la Nissan intenționează să lanseze un model echipat cu baterii în stare solidă. În acest mod, constructorul nipon vrea să facă pasul spre o baterie litiu-ion

Inna