Mansory a tunat un Mercedes-AMG SL 63, care dezvoltă acum 850 CP!

De Inna   |  26 Decembrie, 2023

Distribuie :

Mansory a impresionat din nou cu abilitățile sale în modificarea automobilelor, prezentând cel mai recent model modificat: Mercedes-AMG SL 63. Această mașină se remarcă prin nuanța sa exterioară de gri, un interior special în tonuri de albastru, și, nu în ultimul rând, o putere impresionantă de 850 CP.

Indiferent dacă ești fan al stilului lor sau nu, transformările realizate de Mansory sunt cu adevărat spectaculoase. Cel mai recent exemplu în acest sens este Mercedes-AMG SL 63, asupra căruia Mansory și-a pus amprenta inconfundabilă.

Fondată în 1989 de către Kourosh Mansory, pasionat de mașinile de lux britanice, compania a început prin a se concentra pe mărci precum Rolls Royce, Bentley, Aston Martin și Ferrari. Cu trecerea timpului, atenția s-a extins și către mașinile germane, rezultând într-o serie impresionantă de modele create până în prezent.

x
x
x
x

Chiar dacă kit-ul pentru SL 63 a fost dezvăluit în acest an, noua versiune adaugă un plus de dramatism. Caroseria este într-o nuanță exclusivă de gri, iar componentele din fibră de carbon, inclusiv capota cu prize de aer și contururile accentuate, completează aspectul distinctiv al mașinii.

Similar primei versiuni modificată de Mansory, partea frontală a mașinii este impresionantă și include accente strălucitoare albastre. O adiție nouă este reprezentată de luminiile de zi LED sub forma literei "L", integrate în prizele de aer.

x
x
x

Modificările au afectat și partea laterală a mașinii, unde Mansory a adăugat praguri noi și un set de jante distincte față de cele văzute anterior pe Mercedes-AMG SL 63.

Cu toate acestea, interiorul este cel care atrage cu adevărat atenția, datorită prezenței piele albastre în aproape toate zonele, completată de cusături contrastante galbene.

x
x

Motorul V8 twin-turbo de 4.0 litri a primit și el ajustări, oferind acum o putere impresionantă de 850 de cai. Cu toate acestea, Mansory nu a furnizat detalii tehnice suplimentare privind performanțele mașinii.