Marea Britanie va fi prima țară care obligă prevederea stațiilor de încărcare în proiectele imobiliare

De Inna   |  14 Septembrie, 2021

Distribuie :

De-acum înainte, toți constructorii din Marea Britanie vor fi obligați să prevadă stații de încărcare pentru mașini electrice în viitoarele proiecte imobiliare. Scopul acestei acțiuni este promovarea și adaptarea mașinilor electrice în realitatea cotidiană. 

În conformitate cu noua legislație a guvernului britanic, toate imobiliare care vor fi construite în viitor, vor trebui să prevadă în proiect stații de încărcare a automobilelor electrice. Stațiile de încărcare neapărat trebuie să fie de timp Smart.

Această măsură va putea intra în vigoare de anul viitor, ceea ce va face Maria Britanie prima țară din lume în care imobiliarele vor dispune de încărcătoare pentru mașinile electrice. 

Proiectul face parte dintr-un pachet care prevede creșterea cât mai rapidă a stațiilor de încărcare, înainte de interzicerea motoarelor termice, adică până în anul 2030. Totodată, această măsură va contribui la mărirea numărului de mașini electrice în țară, ce va duce la scăderea emisiilor de CO2. 

Recomandate:

Bentley afirmă că a început producția lui Bentayga EWB - Photo
Noutăți
Bentley afirmă că a început producția lui Bentayga EWB

Constructorul britanic de automobile susține că a demarat producția lui Bentayga EWB, mașina cu cele mai avansate scaune din istorie. Se spune că pentru a realiza un exemplar, inginerii au nevoie de 1

Inna
Volvo publică primele imagini cu viitorul XC90 pur electric! - Photo
Noutăți
Volvo publică primele imagini cu viitorul XC90 pur electric!

Viitorul Volvo XC90, dotat cu un sistem de propulsie electric, a apărut într-o serie de imagini patentate. Potrivit unor zvonuri, denumirea noii generații ar putea fi EXC90.  x

Inna