Mașinile electrice de la Volvo vor avea o autonomie mai mare, după ce s-a făcut un update software

De Inna   |  22 Octombrie, 2021

Distribuie :

Mașinile electrice din gama Volvo au obținut un update software over-the-air. O altă noutate plăcută pentru clienți este că autonomia mașinilor a crescut, doar că suedezii nu au menționat cu cât.  

După ce producătorul din Goteborg a anunțat un update software over-the-air pentru mașinile electrica marca Volvo, proprietarii acestora vor putea gestiona mult mai ușor autonomia. Plus la toate, vor avea parte și de câteva îmbunătățiri notabile.

Datorită actualizărilor bateriei și a sistemului de recuperare a energiei, autonomia mașinilor Volvo cu zero emisii va crește. Din păcate, suedezii nu au precizat și cu cât anume. Va fi disponibilă și o nouă versiune pentru aplicația „Range Assistant”, aplicație care monitorizează și optimizează autonomia, dar și oferă diverse sfaturi utile pentru șofat cât mai eficient. 

După seria de actualizări, șoferii vor fi informați în timp real despre autonomia rămasă, consumul de energie la moment, dar și vor avea parte de o serie de îmbunătățiri la sistemele de siguranță ale mașinii.

Volvo C40 Recharge, care tocmai a intrat pe linia de asamblare, va primi această actualizare direct din fabrică.