Mașinile Porsche, care s-au scufundat împreună cu nava Felicity Ace, vor fi înlocuite!

De Inna   |  25 Martie, 2022

Distribuie :

Constructorul german de automobile a anunțat că va înlocui cele 1.000 de exemplare, care au fost pierdute în urma accidentului cu nava Felicity Ace. În navă se aflau 4.000 de mașini ale Grupului Volkswagen. 

Șeful Porsche, Oliver Blume, a declarat că uzina va construi cu 1.000 de unități în plus pentru a compensa pierderile din nava Felicity Ace, care a luat foc și s-a scufundat în largul Oceanului Atlantic.

Pe lângă automobilele Porsche, în navă se aflau și mașini marca Audi, Bentley, Lamborghini. Cel din urmă de asemenea a fost nevoit să înlocuiască cele 15 exemplare care s-au scufundat în ocean. De asemenea, Audi a anunțat că va înlocui cele 1800 de exemplare pierdute cu unele noi, iar Bentley va înlocui jumătate din cele 189 de mașini pierdute.

În contextul crizei de semiconductori, dar și alte componente, misiunea de a produce alte 1.000 de modele, ar putea fi destul de complicată. La momentul actual, nu se cunoaște când vor fi construite automobile și cu atât mai mult, când clienții le vor primi.